5 dages holdbarhed
Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner
3.93 (156)
Under 30 min
9 Ingredienser
Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med frisk koriander og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!
Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med frisk koriander og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Kyllingelårsteak
350 g
Koriander, frisk
½ pakke
Hvidløg
1½ fed
Hønsebouillon
½ pose
Citron
½ stk
Hvidvin cooking wine
½ dl
Grønne bønner
150 g
Frisk pasta
250 g
Piskefløde
1½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 917 kcal
- Fedt: 49 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Varm olie op ved høj varme i en stor gryde eller sauterpande. Læg kyllingen på med skindet nedad og brun godt af til skindet er gyldent. Skyl og hak imens koriander og pil og pres hvidløg. Krydr med salt og peber, vend kyllingen og skru ned for varmen. Tilsæt bouillon, 1½ dl vand, 2 spsk citronsaft, hvidvin, hvidløg og halvdelen af koriander. Kog op og lad det simre under låg i ca. 12-15 min.
Nip bønnerne og kog dem ca. 5 min. i rigeligt vand.
Kog pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt. mere koriander og citronsaft.
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og servér med frisk pasta og bønner. Drys med det sidste koriander.
Håber maden smager!